BEDWANTSEN ONGEDIERTEBESTRIJDING

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN VAN BEDWANTSEN

Bedwantsen overlast? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van bedwantsen.
Bedwantsen zijn kleine beestjes en worden goed zichtbaar wanneer ze in een grote groep bij elkaar zitten. Bedwantsen zijn roodbruin van kleur, na een ‘bloedmaaltijd’ worden ze donkerrood van kleur. De aanwezigheid van bedwantsen kunt u makkelijk herkennen aan de kleine, donkere bloedvlekjes of uitwerpselen in de vorm van bruinzwarte puntjes op het beddengoed en andere plaatsen in of rondom het bed? Dit kan een teken zijn van een bedwants besmetting. Daarbij verspreiden bedwantsen een zeer specifieke zoete en vieze geur.

DESKUNDIGE BEDWANTSEN BESTRIJDING

Bedwantsen zijn lastig om zelf te bestrijden. De specialisten van, van Leeuwen Ongediertebestrijding beschikken over de juiste kennis en vakmanschap om de bedwantsen goed en effectief te bestrijden. Voor de bestrijding van bedwantsen is het belangrijk dat de bedwantsen niet naar de andere ruimtes gaan. Onze ongediertebestrijders zijn gespecialiseerd in het bestrijden en herkennen van bedwantsen. Bedwantsen in uw huis kunnen wij professioneel bestrijden.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN VAN BEDWANTSEN

Om een goede indicatie voor de kosten van de bedwantsen bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van bedwantsen of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!