Ongediertebestrijding voor bedrijven

Ongediertebestrijding voor bedrijven, instellingen en organisaties

Van Leeuwen Ongediertebestrijding zorgt voor de totale bescherming tegen ongedierte bij bedrijven en organisaties die hinder ondervinden van ongedierte. Als dienstverlenend bedrijf zullen wij er alles aan doen om uw onderneming volledig te beschermen tegen knaagdieren en kruipende en vliegende insecten. Onze klanten krijgen altijd advies op maat en een vaste lage prijzen.
Al onze medewerkers zijn zeer ervaren, op de juiste manier opgeleid, service gericht en voldoen aan alle wettelijke eisen in deze branche.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een inspectie.

Ongedierte preventie en bestrijding bij bedrijven

Veel bedrijven en organisaties maken gebruik van onze ongediertebestrijding. Hierdoor zijn deze bedrijven het gehele jaar door beschermd tegen ongedierte.
Door preventief ongedierte te bestrijden en hiervoor de nieuwste technologieën en duurzame oplossingen te gebruiken, voldoen we aan alle wettelijke eisen die de overheid stelt en zorgen wij voor een gezonde werkomgeving. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn veilig voor uzelf, uw medewerkers, klanten en producten.
Als professionele ongediertebestrijder maakt van Leeuwen Ongediertebestrijding gebruik van innovatieve en hoogwaardige ongediertebestrijdingsproducten.

Ongediertebestrijding advies en inspectie op maat

Onze vakbekwame ongediertebestrijders adviseren u proactief op het gebied van preventie, tijdens hun reguliere bezoeken, zodat uw bedrijf maximaal beschermd blijft tegen ongedierte.
Geen bedrijf, kantoor of instelling is hetzelfde. Daarom bieden wij ieder bedrijf service op maat, zodat u weet precies hoe vaak per jaar een controle plaats zal vinden. Na de controle laten wij u weten welke ongediertesoorten bestreden zijn en of er nieuwe maatregelen noodzakelijk zijn.
Een afspraak voor bestrijding en preventie maken wij altijd op een voor u geschikt tijdstip, binnen of buiten de openingstijden van uw bedrijf.

Vragen over ongediertebestrijding voor uw bedrijf?

Neem geheel vrijblijvend contact op met van Leeuwen ongediertebestrijding voor advies en een bestrijdingsplan op maat voor uw bedrijf, organisatie of instelling.
Bel ons op 015 – 3646525 of of vul het contactformulier in.​

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!