PAPIERVISJES ONGEDIERTEBESTRIJDING

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN VAN PAPIERVISJES

Overlast van papiervisjes? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van papiervisjes.
Papiervisjes kunnen aangetroffen worden op warme, vrij droge plaatsen, maar ook in centraal verwarmde badkamers, toiletten, keukens en op zolders. In keukens, maar ook op andere plaatsen in huis is voor deze insecten altijd wel iets eetbaars te vinden. Ze hebben bovendien maar erg weinig voedsel nodig. Het voedsel van papiervisjes bestaat voornamelijk uit koolhydraten en af en toe uit eiwitten die te vinden zijn in lijm van behang, etsen en boeken. Als papiervisjes in grote aantallen voorkomen, kunnen ze aanzienlijke schade veroorzaken aan o.a. behang, boeken, postzegels, affiches, etsen en aan producten van synthetisch materiaal zoals kleding en wandbedekking.

DESKUNDIGE PAPIERVISJES BESTRIJDING

Voordat overgegaan word tot bestrijding van papiervisjes onderzoeken we eerst de omvang van de verspreiding van de papiervisjes binnen het gebouw, en indien nodig de aangrenzende panden omdat de verspreiding van papiervisjes in verticale richting, via bijvoorbeeld leidingkokers plaatsvind.
Door de papiervisjes te verjagen uit hun schuilplaats kunnen we vaststellen welke bestrijdingsmethode het meest geschikt is.
Papiervisjes in uw huis of bedrijfspand kunnen wij professioneel bestrijden.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN VAN PAPIERVISJES

Om een goede indicatie voor de kosten van de papiervisjes bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van papiervisjes of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!