MET SPOED ONGEDIERTEBESTRIJDING NODIG?

GEEN PROBLEEM, WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR

Van Leeuwen Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het met spoed bestrijden van kakkerlakken, muizen, ratten, wespen, mieren, bedwantsen, vliegen, zilvervisjes, vlooien en alle soorten overig ongedierte. Wij werken veilig en snel en maken alleen gebruik van de beste en veiligste technieken volgens de strengste wettelijke normen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u snel van overlast van ongedierte af te helpen.

GEDIPLOMEERDE EN ERVAREN ONGEDIERTEBESTRIJDERS

Onze gediplomeerde en ervaren ongediertebestrijders helpen u vakkundig, zodat u snel weer onbezorgd en in een gezonde omgeving kunt wonen of werken. Wij rekenen voor iedere opdracht vaste tarieven!
Wij leveren vakwerk op een discrete manier! Bel direct onze gediplomeerde en ervaren ongediertebestrijders helpen u vakkundig, zodat u snel weer onbezorgd en in een gezonde omgeving kunt wonen of werken. Wij rekenen voor iedere opdracht vaste tarieven!
Wij leveren vakwerk op een discrete manier! Bel direct 015 – 3646525.

TARIEF EN ADVIES ONGEDIERTEBESTRIJDING

Om een goede indicatie voor de kosten van de ongediertebestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van plaagdieren of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!