ZILVERVISJES ONGEDIERTEBESTRIJDING

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN VAN ZILVERVISJES

Overlast van zilvervisjes? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van zilvervisjes.
Zilvervisjes zijn lichtschuw en hebben een voorkeur voor plaatsen waar een hoge luchtvochtigheid 75 % of meer is. Overdag verbergen zij zich op donkere plaatsen, naden en kieren van gebouwen. Het voedsel van zilvervisjes bestaat uit zetmeel houdende producten zoals stijfsel dat is gebruikt om behang op te plakken, of vochtig halfvergaan behangpapier. Dit dieet wordt aangevuld met eiwitten in de vorm van kleine, dode insecten en bepaalde soorten lijm die gebruikt wordt bij het inbinden van boeken. Ze kunnen meerdere weken zonder water en eten. De meest gunstige temperatuur voor volwassen zilvervisjes ligt tussen de 21 en 29 C.

DESKUNDIGE ZILVERVISJES BESTRIJDING

Voordat overgegaan wordt tot bestrijding van zilvervisjes onderzoeken we eerst de omvang van de verspreiding van de zilvervisjes binnen het gebouw. Door de zilvervisjes te verjagen uit hun schuilplaats kunnen we vaststellen welke bestrijdingsmethode het meest geschikt is.
Zilvervisjes in uw huis kunnen wij professioneel bestrijden.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN VAN ZILVERVISJES

Om een goede indicatie voor de kosten van de zilvervisjes bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van zilvervisjes of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!