KAKKERLAKKEN ONGEDIERTEBESTRIJDING

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN VAN KAKKERLAKKEN

Overlast van kakkerlakken? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van kakkerlakken.
Kakkerlakken zijn platte, kruipende, meestal lichtbruine insecten met lange voelsprieten. Bij overlast van kakkerlakken gaat het in verreweg de meeste gevallen om de Duitse kakkerlak (Blatella germanica). Is het warm in huis, dan kan ook de bruinbandkakkerlak (Supella longipalpa) voorkomen.

DESKUNDIGE KAKKERLAKKEN BESTRIJDING

Kakkerlakken bestrijden is geen keuze maar een must. Vooral ouderen en kinderen zijn kwetsbaar voor de ziektes die de kakkerlak kan verspreiden. Voorbeelden hiervan zijn dysenterie, salmonella, maar de uitwerpselen van kakkerlakken kunnen ook eczeem of astma veroorzaken. Wanneer u kakkerlakken in uw woning of bedrijfsruimte ziet is het dus noodzakelijk om de kakkerlakken onmiddellijk te bestrijden.
Om kakkerlakken te bestrijden zijn er verschillende soorten gif beschikbaar in de bouwmarkten en andere winkels. Helaas heeft de kakkerlak zich al zo geëvolueerd dat het ongedierte vaak al resistent is tegen de gifsoorten die over de toonbank mogen worden verkocht. Het bestrijdingsmiddal dat een professionele bestrijder gebruikt is van een geheel ander kaliber en zal vele malen effectiever zijn. Kakkerlakken bestrijden is dus geen simpele klus. Het is een hardnekkig soort ongedierte waar je niet zomaar vanaf komt.
Kakkerlakken in of om uw huis of bedrijfspand kunnen wij professioneel bestrijden.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN VAN KAKKERLAKKEN

Om een goede indicatie voor de kosten van de kakkerlakken bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van kakkerlakken of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!