MIEREN ONGEDIERTEBESTRIJDING

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN VAN MIEREN

Mieren overlast? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van mieren. In de natuur vervullen mieren een nuttige taak, zo ruimen ze bijvoorbeeld schadelijke insecten en tuinafval op. Echter kunnen mieren ook ongemerkt schade veroorzaken. Zo kan bijvoorbeeld uw tuin verzakken, is groenten en fruit uit de tuin waar mieren op zitten onbruikbaar / onverkoopbaar omdat mieren schadelijke bacteriën bij zich dragen. Mieren in en om uw huis of kantoorpand kunnen wij professioneel bestrijden.

DESKUNDIGE MIEREN BESTRIJDING

Wanneer u vermoedt dat er in uw woning zich een nest bevindt van mieren, adviseren wij het nest te laten bestrijden door een professionele bestrijder van, Van Leeuwen Ongediertebestrijding. Voordat er begonnen wordt met de bestrijding, zal eerst gekeken worden naar de soort mier om deze op de juiste manier te kunnen bestrijden. Daarnaast zal ook gekeken worden of er meer verborgen mierennesten aanwezig zijn.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN VAN MIEREN

Om een goede indicatie voor de kosten van de mieren bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van mieren of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!