VLOOIEN

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN

Overlast van vlooien? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van vlooien.
In woningen komt het voor, dat er problemen zijn door de aanwezigheid van vlooien. Vlooien doen soms een proefbeet bij de mens, waardoor huidirritaties en zwellingen kunnen optreden. Het is zowel voor de mens als voor zijn huisdieren van belang dat voorkomen wordt, dat vlooien zich in woningen massaal kunnen ontwikkelen.

DESKUNDIGE BESTRIJDING

Vlooien bestrijden is vaak een lastige klus. Dit komt omdat de vlooien verscholen zitten in naden en kieren van uw huis met als resultaat dat een vlooienplaag snel kan ontstaan. Daarom is het belangrijk dat de vlooien bestrijding goed gedaan wordt. Onze ongediertebestrijders zijn ervaren met het bestrijden van vlooien. Wij beschikken over de juiste bestrijdingsmethoden en vele jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in het bestrijden van een vlooienplaag, zodat wij zeker weten dat de vlooien weg zijn.
Vlooien in uw huis of bedrijfspand kunnen wij professioneel bestrijden.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN

Om een goede indicatie voor de kosten van de vlooien bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van vlooien of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!