WESPEN ONGEDIERTEBESTRIJDING

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN VAN WESPEN

Overlast van wespen of een wespennest? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van wespen.
In de zomermaanden komen veel wespen en wespennesten voor. Een wespennest word slechts een seizoen bewoond. Wespen kunnen hinderlijk en soms pijnlijke steken toebrengen. Het hoofdbestanddeel van gif van wespen bestaat uit histamine en apitoxine; een steek is meestal ongevaarlijk.
Wesp zijn ook nuttige dieren en vangen en consumeren erg veel lastige en schadelijke insecten zoals vliegen en muggen. Een populatie van 400 wespen kan per dag wel 3000 gevangen prooidieren naar het wespennest brengen.

DESKUNDIGE WESPEN BESTRIJDING

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en wespennesten en beschikken over de juiste materialen om de wespennesten zo effectief mogelijk te bestrijden! Neem geen risico’s om zelf het nest te verwijderen en laat het over aan de ongediertebestrijders van, van Leeuwen Ongediertebestrijding!
Wespen en wespennesten in en om uw huis of kantoor kunnen wij professioneel bestrijden.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN VAN WESPEN

Om een goede indicatie voor de kosten van de wespen bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van wespen of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!