ONGEDIERTEBESTRIJDING EN PLAAGDIEREN BESTRIJDING IN HET WESTLAND

BESTRIJDING VAN ONGEDIERTE VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN IN HET WESTLAND

Last van ongedierte in Het Westland? Van Leeuwen Ongediertebestrijding zorgt voor de totale bescherming tegen ongedierte bij bedrijven en particulieren in Het Westland die hinder ondervinden van ongedierte. Als dienstverlenend bedrijf zullen wij er alles aan doen om uw onderneming of particulier bezit volledig te beschermen tegen knaagdieren, kruipende en vliegende insecten. De klanten in Het Westland van, van Leeuwen Ongediertebestrijding krijgen altijd het juiste advies op maat en vaste lage prijzen. Voor kwaliteit moet u bij van Leeuwen Ongediertebestrijding zijn. Al onze medewerkers zijn zeer ervaren, op de juiste manier opgeleid, service gericht en voldoen aan alle wettelijke eisen in deze branche.

BESTRIJDING VAN ALLE SOORTEN ONGEDIERTE IN HET WESTLAND

Als u overlast heeft van ongedierte, zoals wespen, vlooien, ratten, muizen, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen, papiervisjes, mieren en vliegen, in en om uw bedrijf of uw woning in Het Westland dan bent u in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor de bestrijding.
Vanzelfsprekend kunt u eerst zelf proberen de problemen op te lossen, maar als dit niet werkt kan u gebruik maken van ons gespecialiseerde bedrijf. Wij helpen u snel, discreet en vakkundig van elk plaagdierprobleem af in Het Westland.

KAKKERLAKKEN BESTRIJDING HET WESTLAND

Kakkerlakken zijn platte, kruipende, meestal lichtbruine insecten met lange voelsprieten. Bij overlast van kakkerlakken in Het Westland gaat het in verreweg de meeste gevallen om de Duitse kakkerlak (Blatella germanica). Is het warm in huis, dan kan ook de bruinbandkakkerlak (Supella longipalpa) voorkomen.
Lees meer over kakkerlakken bestrijding….

RATTEN BESTRIJDING HET WESTLAND

In Het Westland leven veel ratten die wij dagelijks bestrijden. Vanwege hun grote aantallen zijn ratten afhankelijk van mensen. Ze leven dan ook altijd in bewoonde omgevingen waar voedsel en water te vinden is. Bruine ratten leven graag in kruipruimtes, spouwmuren, rioolbuizen, dakgoten, vuilstortplaatsen, slootwallen en mestputten. Zwarte ratten vind je eerder op hoge, droge plaatsen zoals vlieringen en pakhuizen.
Lees meer over ratten bestrijding in Het Westland….

PAPIERVISJES BESTRIJDEN HET WESTLAND

De laatste jaren is het papiervisje ook in Het Westland uitgegroeid tot een van de grootste, maar nog vrij onbekende plagen in ons land. De stijgende temperaturen en slechte ventilatie van nieuwbouwwoningen vormen de voornaamste oorzaken.
Lees meer over papiervisjes bestrijding in Het Westland …..

VLOOIEN BESTRIJDEN HET WESTLAND

Is je huisdier continu aan het krabben? Dan heeft hij waarschijnlijk last van vlooien. Jeukende vlooienbeten zijn het gevolg. Schakel een professionele ongediertebestrijder in voor effectieve vlooienbestrijding binnen 24 uur in Het Westland.
Lees meer over vlooien bestrijding in Het Westland …..

WESPEN BESTRIJDEN HET WESTLAND

Wespennesten kunnen overal ontstaan. Eind april ontwaken de koninginnen en gaan driftig opzoek naar een geschikte locatie voor het bouwen van een nest. Een wespennest kan daarom op de meest uiteenlopende locatie in en om het huis ontstaan. Tegen een muur, schutting op zolder of in uw tuinhuisje.
Lees meer over wespen bestrijding in Het Westland …..

ZILVERVISJES BESTRIJDEN HET WESTLAND

Zilvervisjes zijn insecten die al honderden miljoenen jaren oud zijn. Ze komen in ontzettend veel huishoudens voor en erg fris zijn ze niet. De kleine beestjes met hun franjestaart zijn een doorn in het oog in huishoudens, zijn razendsnel en als je er eenmaal last van hebt kom je er maar moeilijk van af.
Lees meer over zilvervisjes bestrijding in Het Westland …..

BEDWANTSEN BESTRIJDEN HET WESTLAND

Bedwantsen zijn kleine insecten, maar je hebt geen vergrootglas nodig om ze te zien. Iedere dag stijgt het aantal slaapkamers dat geïnfecteerd is met bedwantsen en dus ook de vraag naar bestrijding van deze insecten ook flink gestegen.
Lees meer over bedwantsen bestrijding in Het Westland …..

VLIEGEN BESTRIJDEN HET WESTLAND

De kamervlieg (huisvlieg) en vleesvlieg (bromvlieg) kunnen in gebouwen en huizen veel overlast veroorzaken. Vliegen worden aangetrokken door het afval en voedsel van mensen. Op locaties waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen is voedselveiligheid van groot belang. Vliegen bestrijden is hier cruciaal. Zo voorkomt u niet alleen onveilig voedsel, maar ook financieel-economische schade.
Lees meer over vliegen bestrijding in Het Westland …..

MIEREN BESTRIJDEN HET WESTLAND

Wanneer u vermoedt dat er in uw woning zich een mierennest bevindt, adviseren wij het mierennest te laten bestrijden door een professionele bestrijder. Eerst word gekeken naar de soort mier om deze op de juiste manier te kunnen bestrijden.
Lees meer over mieren bestrijding in Het Westland …..

MUIZEN BESTRIJDING HET WESTLAND

Muizen kunnen schadelijk zijn voor uw woning, ziekten overbrengen en de voorraadkast vervuilen. Reden genoeg om ze uit de woning te weren.
Lees meer over muizen bestrijding in Het Westland …..

PRIJS EN ADVIES ONGEDIERTEBESTRIJDING

Om een goede indicatie voor de kosten van ongediertebestrijding te krijgen komen wij graag langs in Het Westland om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!