MUIZEN

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN

Overlast van muizen? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van muizen en muizennesten.
Muizen in huis is niet alleen vervelend, maar muizen kunnen ook schade aanrichten aan isolatie van uw woning, aan meubilair of aan elektrische bekabeling met als risico op kortsluiting als gevolg. Daarnaast brengen muizen ook gezondheidsrisico’s met zich mee.
Als een muizen probleem niet effectief aangepakt word kunnen muizen een plaag vormen. Zelf kunt u met behulp van een klem of een vangkooi de muizen proberen te vangen.

DESKUNDIGE BESTRIJDING

Indien de problemen aanhouden of groter worden is professionele ongediertebestrijding nodig. Onze ongediertebestrijders bieden een zeer snelle en effectieve behandeling ter bestrijding van muizen met alle aandacht voor de veiligheid  van uw gezin en huisdieren. Tevens geven wij ook advies op gebied van preventiemaatregelen om uw huis muizenvrij te kunnen houden.
Wij voeren altijd eerst een uitvoerige inspectie uit om de gehele situatie in kaart te brengen, zo weten wij precies wat er moet gebeuren aan preventie en bestrijding tegen de muizen.
Muizen in en om uw huis of kantoorpand kunnen wij professioneel bestrijden.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN

Om een goede indicatie voor de kosten van de muizen bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van muizen en muizennesten of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!