RATTEN

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN

Overlast van ratten? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van ratten.
Van alle verschillende soorten ratten die er zijn, komen er slechts vier in Nederland voor. De bruine rat leeft in de buurt van mensen omdat het afval dat wij produceren zijn voornaamste voedingsbron is. Ook de zwarte rat leeft het liefst in de buurt van mensen en dan met name in hogere gebouwen. De muskusrat en de woelrat zijn typische voorbeelden van natuurratten die graag in de buurt van water leven.
Ratten kunnen voor veel problemen veroorzaken, zo maken ze allerlei knaagschade en een hoop geluid. Ook brengen ratten vaak ziektes met zich mee zoals: de ziekte van Weil en salmonella. Naast ziektes dragen ze ook vaak ander ongedierte mee zoals: vlooien, mijten en teken.
Ratten in of om uw huis of bedrijfspand kunnen wij professioneel bestrijden.

DESKUNDIGE BESTRIJDING

Om ratten goed te bestrijden is een goede aanpak belangrijk. Wij hebben een jarenlange ervaring met rattenbestrijding. Wij kunnen het ratten probleem op verschillende manieren aanpakken om effectief van de ratten af te komen in alle situaties. Van Leeuwen Ongediertebestrijding maakt gebruik van een gespecialiseerde rattenbestrijding techniek waardoor wij ratten effectief en snel kunnen bestrijden. Hiermee hebben wij al vele klanten met volle tevredenheid van hun rattenplaag afgeholpen. Naast bestrijden, voeren wij ook preventie uit om de ratten buiten te sluiten en in de toekomst te voorkomen.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN

Om een goede indicatie voor de kosten van de ratten bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van ratten of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!