MOLLEN

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET BESTRIJDEN

Overlast van mollen? Van Leeuwen Ongediertebestrijding helpt u graag met het bestrijden van mollen.
Een mollenplaag is vrij eenvoudig te herkennen door de molshopen die zichtbaar zijn in uw tuin. Ook kuilen in het gazon kunnen een teken zijn dat er mollen aanwezig zijn.
Herkent u één van deze kenmerken dan is de kans groot dat u last heeft van een mollenplaag. Het lukt meestal niet om zelf effectief aan mollenbestrijding te doen: daar kunt u dan ook het beste onze specialisten voor inschakelen. Zo is de kans het grootst dat de mollenplaag niet opnieuw terug zal komen.

DESKUNDIGE BESTRIJDING

Mollen bestrijden kan vaak een lastige klus zijn, omdat vaak niet in 1 keer duidelijk is waar de mollen zich bevinden als het een grotere oppervlakte betreft. Om mollen te bestrijden maken wij meestal gebruik van speciale mollenklemmen. 
Bij het gebruik van mollenklemmen zetten we de klemmen op de juiste plekken uit, om de mol of mollen te vangen. 
Onze mollenbestrijders zijn ervaren met het bestrijden van mollen. Wij beschikken over de juiste bestrijdingsmethoden en vele jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in het bestrijden van mollen, zodat wij zeker weten dat de mollen vakkundig bestreden zullen worden.

KOSTEN BESTRIJDING

De kosten voor het bestrijden van mollen verschillen per situatie. Wij voeren eerst een inspectie uit om een goed beeld te krijgen van het mollenprobleem. Daarna weten we precies welke oplossing het beste is om het mollenprobleem op te lossen.
De kosten voor het bestrijden van mollen zijn per situatie verschillend en afhankelijk van de vraag, hoe groot het mollenprobleem is en welke bestrijdingsmethode gebruikt wordt.

ADVIES OVER HET BESTRIJDEN VAN MOLLEN

Om een goede indicatie voor de kosten van de mollen bestrijding te krijgen komen wij graag langs om u hierin te adviseren, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor hoge kosten en verrassingen komt te staan.
Wacht daarom niet tot het te laat is en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bestrijden van mollen of een inspectie.

Bel ons op 015 – 3646525 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!